Visningstur med buss 31 til Lista

Den 8 august 2007 kjørte vi til Lista for å vise frem buss 31 i sitt rette miljø. Vi inviterte tidligere sjåfører, aksjonærer og andre interesserte.

De som møtte opp var: Hans S. Jølle, Bjørn Midttun, Beate Quale Johnson, Arne Hansen, Magne Oliver Eiken, Olav Stølen, Sigurd Hopland, Kristian Pettersen, Ellinor Pedersen, Gudrunn Gittlestad, Marna Knustad, Tonny Quale, Solfrid Quale, Silje Quale, Linda Quale, Spenser Syvertsen, Bernt Kristiansen, Birger Vårdal, Trond Gilja, John Heltne, Arne Quale, Bengt Steinvåg, Benjamin Steinvåg, Knut Garmann, Ole Johnny Tønnessen, Martin Johansen, Odd Ro, Trygve Bryggeså, Magne Elle, Henry Hansen, Ivar Konradsen, Petter Larsen, Arnold Langøy, Guttorm Eng, Tommy Sørensen, Geir Sørensen, Arvid Ødegård, John Anker Telhaug og Odd Karsten Bryggeså.

Bilder fra begivenheten

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *